Smolenaers Bouw Systems BV

Smolenaers Bouw Systems b.v. realiseert zowel eigen ontwikkelingen als projecten in opdracht van derden. Deze projecten variëren van woonplannen, appartementencomplexen, scholen- of utiliteitsbouw tot particuliere woningbouw, verbouwingen en/of renovaties.

Wij onderscheiden ons door ambachtelijkheid, vakkennis, persoonlijke betrokkenheid, een voortdurend streven naar innovatie én vooral door liefde voor het vak!

Elke vraag werken wij in nauw overleg uit tot een panklaar en transparant concept. Met inzet en toewijding begeleiden wij vervolgens het gehele bouwproces, vanaf de eerste ideeënschets tot en met de nazorg. Wij focussen ons op tevreden opdrachtgevers en tevreden gebruikers.

Lid van Bouwend Nederland, werkzaam onder Bouwgarant en ISO 9001gecertificeerd.

Smolenaers Groep

De Smolenaers Groep is gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van onroerend goed projecten, zoals appartementencomplexen, woningen, schoolgebouwen en bedrijfspanden.

De Smolenaers Groep werkt snel, is flexibel en levert kwaliteit tegen uitermate gunstige condities, het geen de afgelopen decennia heeft geresulteerd in een groot aantal vaste relaties en opdrachtgevers.

De Smolenaers Groep beschikt over een brede kennis en ervaring en heeft dan ook het juiste advies en de beste oplossingen voor uw huisvestingsvraagstukken in huis.